Calendari d'events

dimarts, 24 de novembre del 2009

Crónica memorial Francesc Guardiola 2009

Hola a tots,
Gran matinal escaquista avui a Can Malet.S'ha jugat molt i bé a escacs i penso que ens ha quedat un torneig molt maco que ara sí cal consolidar-lo i fer-lo any rera any.
Tret del retard amb que ha arribat algun equip, els equips han arribat al complet i sense més incidències que les lògiques de trobar aparcament. Espectacular la sala amb buffet d'esmorçar inclós (bravo per l'equip d'intendència del club !!).
Vora les 10h. començava la competició i la primera ronda ja tenia un Masnou A-Masnou B molt interessant. 4 a 2 per A i lideratge pel Cerdanyola Mataró al guanyar 4'5 a 1'5 a l'Alella-Vallromanes. S'intuia que Badalona i Alella-Vallromanes estaven una mica per sota en quant a potencial i Cerdanyola-Mataró i Masnou semblaven els favorits.
Efectivament les rondes anaven passant i Cerdanyola-Mataró mantenia el liderat seguit a molt poca distància pel Masnou A i B. A la tercera ronda el Masnou B ha fet un gran resultat envers el Cerdanyola Mataró empatant a 3 el matx però de forma inesperada el Masnou A perd el matx amb el St.Josep per 2'5 a 3'5 i desaprofita l'ajuda.
A la quarta ronda estava el títol en joc, i sigui per nervis o imprecissions deixem anar un triomf clar i perdem el matx amb el Cerdanyola Mataró per 4 a 2, tenint 2 partides guanyades que finalment es perden. En la darrera ronda ha estat a punt de saltar la sorpresa amb l'apurada victòria del Cerd.Mataró al St.Josep per 3'5 a 2'5 però era un resultat suficient per proclamar-se vencedors.
Classificació final :

  1. Cerdanyola-Mataró 20 ' 5 pts.
  2. Masnou A 19 ' 5 pts.
  3. Masnou B 18 ' 5 pts.
  4. St.Josep 13 ' 5 pts.
  5. Badalona 9 ' 0 pts.
  6. Alella-Vallromanes 9 ' 0 pts.

Com a gran alegria per tots tenim la victòria i trofeu pel Rafa Cervera com millor jugador <2000>1999 per pitjor desempat amb Guerrero del Cerdanyola Mataró que ha estat el vencedor.
Us adjunto algunes fotos que ha fet el reporter Tomàs.
Salutacions a tots.