Calendari d'events

dimarts, 12 de gener del 2010

Crònica Copa Catalana (per l'Enric)


Hola a tots,
Ahir es va donar el tret de sortida de la temporada amb la participació a la Copa Catalana.
Presentàvem 2 equips, l'A, disposat a fer un bon torneig i classificar-se per la final del proper diumenge i el B, amb plantejament purament de rodatge.
D'entrada a la primera ronda el nostre B contra l'equip de millor rànquing (Barberà) i jugant a les taules d'honor. Evidentment va ser un honor perdre 4 a 0...
Del matí destacar el debut oficial d'Isaac i la seva filla Sarah (que a més de mostrar molt potencial deu ser l'únic nen/a que juga pensant les jugades i sense intentar trencar el rellotge al pulsar-lo).

L'equip A amb altibaixos, Ezequiel sòlid i la resta una mica irregulars. El B lluitant a les darreres taules amb Igual enfrontant-se a nens ronda rere ronda.
A mig matí la consigna del A era clara : aguantar fins el dinar en posició digna, i després del clàssic tiberi de la Copa Catalana remuntar posicions sense pietat. La veritat és que el 4 a 0 de la darrera ronda del matí va refredar una mica les expectatives, però després dels calçots i entrecot reglamentaris i la brillant elecció del vi per part d'Ezequiel, l'eufòria va tornar a pujar i entràvem a la sala per la tarda disposats a sacrificar àlfils, torres i el que fes falta. Impactant veure a l'estimada Vita cruspir-se un senyor entrecot diseccionant-lo amb la mateixa finura que mou les peces. L'any vinent aconseguirem que provi els calçots.
Efectivament es va cumplir la tradició i en les dues següents rondes amb 7' 5 de 8 contra dos bons equips ens plantem a la penúltima ronda a la taula 11. Veient els reparadors efectes del dinar vaig dubtar si anar a buscar una altra ampolla de vi per les darreres dues rondes...però dubtava sobre la reglamentació Fide respecte estimulants.... I ves per on, entre que els rivals eren molt forts i que l'entrecot el teniem ja als peus...1' 5 de 8 en les dues darreres rondes i tururut violes. 18'5 punts en total i posició final molt allunyada dels llocs que classificaven per la final, amb toc d'atenció inclós per la lliga amb el triomf a la categoria de Malgrat (23 punts !!) i segon lloc de Mataró amb 21'5.
La veritat és que el nivell del torneig va ser molt alt i l'equip no va regalar cap partida, lluitant fins el final. Un altre any serà...


Del B, a la tarda el panorama no pintava gens bé, classificats abaix de tot i nomès amb 3 jugadors (Olleta, Albert i jo mateix) per afrontar les 4 rondes. Però animats per un Albert visionari que va guanyar la primera partida en menys de 5 minuts, es va anant remontant posicions fins un total molt digne de 14 punts finals.

Agraïr a tots els que veu participar : Vita, Ezequiel, Vicenç, Tomàs, Jorge, Igual, Olleta, Ramon, Isaac, Sarah i Albert, el bon rotllo que va haver durant tot el dia i al menys ja hem tocat fusta (o plàstic) i així el dia 24 no estarem tant rovellats.

Fins aviat.