Calendari d'events

dimecres, 12 d’octubre del 2011

Social 2011 - 2on. matí - Crònica (Enric) i resultats


* Esperada partida Ezequiel-Lluís, arriba Lluís a la sala i quan veu al nostre MC sentat a la taula llença un magistral "òstia, que sorpresa, pensava que no vendrias". La xuleria li va sortir bé, al final taules.
*Si el torneig tenia alguna possiblitat de convertir-se en un torneig seriòs evidentment passava per no convidar a Vicenç a jugar-lo. Atenció que aquesta és bona. Partida Vicenç-Tomàs, Primera jugada, juga Vicenç i mou el peó a e4, llavors diu "ui, `perdò, que m'he equivocat, volia jugar f4 ", sir Tomàs, tot un gentleman, li diu generosament que pot rectificar la jugada. Com us podeu ja imaginar Vicenç no va tenir tanta generositat a l'hora de guanyar-lo. Aquest és el Vicenç perillós !!
*Descobert el doping de Markus !!, tableta de xocolata, suís per descomptat, i queixalada a queixalada..
* Impactant veure a Ezequiel lluir amb orgull un carnet perico (aquell vespre hi havia Apañó-Madrit i anava a l'estadi metropolità a veure'l), una vegada més quedava manifesta la simbiosi entre pericos i merengons, confirmada com no podia ser d'una altra manera amb el 0 a 4 posterior.
* Igual, "el hombre de Alcatraz".  Heu vist la pel.lícula ??, és aquella en què Burt Lancaster es converteix en un ornitòleg prestigiós des de la seva cel.la.  Doncs bé, a mig matí, el silenci sepulcral de les partides només quedava trencat pel bonic cant dels ocells que se sentia a la terrassa. Sorprenentment el nostre flemàtic jugador llença un sonor i emprenyat "Joder con la musiquita !!" i s'aixeca a tancar la porta de la terrassa tot emprenyat.Sembla confirmat que insulta en espanyol. Encara flipo. Proposo comprar-li entre tots un periquito...
*Anàlisi post-mortem. Vicenç ens va dir a Ezquiel i a mí unes 50 vegades que ens volia ensenyar la seva magistral jugada, textualment "de La Vanguardia", que va donar-li la victòria davant Tomàs. Quan finalment accedim ens posa la posició i anuncia, "2 minuts per un MC, 8 minuts per un preferent". Ezequiel i jo, una mica pressionats, comencem a donar-li voltes al magistral estudi i de tant en tant ens anàvem mirant com dient "ein ??", pasen els 2 minuts d'Ezequiel i res de res, jo, que encara disposava de 6 trobo una jugada que semblava decisiva i efectivament, "molt bé", diu Vicenç !!. Com ja us imagineu Ezequiel desmonta la jugadeta de marres en qüestió de segons.  Em sembla que aquest diumenge sortirà publicada en ..."el dominical de Matadepera". La veritat és que la jugada era brillant, i tot i que no era definitiva, era molt vistosa i donava avantatge..
Bé, el proper dia de joc, el 23 d'octubre es juguen les dues darreres rondes del suís que donaran els classificats per les semifinals.
Propera Ronda: