Calendari d'events

dimarts, 10 de juliol del 2012
























El nostre company Jordi Llonch ha tingut l'amabilitat de reservar 4 taulers per jugadors del nostre club per les simultànies que organitza amb motiu de la festa major de Premià de Mar.
La jornada serà el diumenge 15 de juliol a les 10h. a l'Amistat de Premià i impartirà les simultànies la Mestre Internacional Olga Alexandrova ( 2436 elo català ), esposa de Miguel Illescas i amiga de Vita.
Participaran:  Jorge, Sergi, Jordi Bover i jo mateix.
Enric


 
Olga Alexandrova
Nascuda a Jarkov (Ucraïna) el 28 de gener de 1978, Olga Alexandrova és la número 1 del rànquing femení d'escacs a Espanya i ocupa un lloc selecta TOP-50 a nivell mundial, sent el taulell número 1 de la selecció espanyola.
Des de 2006 està casada amb el GM Miguel Illescas, resideix a Barcelona i té nacionalitat espanyola. A més del rus i l'ucraïnià, parla perfectament el castellà i l'anglès. Recetment va obtenir la medalla de bronze en el 76è Campionat d'Espanya absolut celebrat a Menorca, només per darrera del propi Miguel Illescas i Alonso. Un fet històric que situa a l'Olga com la primera dona espanyola en aconseguir tal distinció